Logo
Actueel+Exposities

  • Expositie DIA-LOGICA/ St.Petrus en Paulus kerk Pulle/ 14,15 en 16 maart 2014 /real life, at the moment mandala's

  • Expositie Puur, Deurne, Hemels, 2012

  • Expositie, meriPUURgreet, Groesbeek, Energie, 2010

  • Expositie Puur, Ravenstein, Handen in de natuur, 2008

  • Kersthappening, Brugge, ‘Vive le Platan’, 2007

  • Expositie Puur, Zandhoven, Vaderland, 2006

  • Kersthappening Fleur Creatief, Brugge, Greet Langmans

   

+Creatieve coaching

  Heb jij ook die bijzondere tak, doorn, plant,...? Maar geen idee hoe hiermee aan de slag te gaan? Of ben je even lusteloos en heb je nieuwe energie nodig?

  Individuele begeleiding

  Ik wil u graag mijn hulp aanreiken. Samen gaan wij op zoek, het materiaal wijst de weg. Door vorm te geven aan het materiaal, ontstaat jouw verhaal, jouw nieuw perspectief en innerlijke rijkdom. Begeleiding kan individueel of in groep. Individuele begeleiding bestaat uit een vijftal sessies. Eén sessie duurt ongeveer 1 uur. Kostprijs per sessie: € 30. Wanneer vijf sessies niet voldoende blijken te zijn, kunnen meerdere sessies aangevraagd worden.
  • Sessie 1: kennismaking en bespreking van materiaal, mogelijkheden, invalshoek en doel.
  • Sessie 2,3,4 : verzamelen, uitproberen van materialen en bespreking van de resultaten.
  • Sessie 5: uitwerken en perfectioneren van uw werkstuk, nabespreking

  Groepsbegeleiding

  Groepen bestaan uit minstens 5 en maximum 10 personen. Iedereen gaat met een zelf gekozen materiaal aan de slag. Hieraan wordt een persoonlijke invulling gegeven met een eigen compositie als doel. Besprekingen gebeuren in groepsverband maar extra individuele begeleiding is mogelijk indien nodig. Groepsbegeleiding bestaat uit een vijftal sessies. Eén sessie duurt ongeveer 2 uur. Kostprijs: € 25 per persoon/per sessie. Wanneer vijf sessies niet voldoende blijken te zijn, kunnen meerdere sessies aangevraagd worden.
  • Sessie 1: kennismaking en bespreking van materiaal, mogelijkheden, invalshoek en doel.
  • Sessie 2,3,4 : verzamelen, uitproberen van materialen en bespreking van de resultaten.
  • Sessie 5: uitwerken en perfectioneren van uw werkstuk, nabespreking


+Kissing Lips

  Het project ‘Kissing Lips’ is een langdurig project dat georganiseerd wordt door DIA-LOGICA. Dit project biedt u een ontdekkingsreis aan met avontuur, diepgang en hoogtepunten, actie en ontspanning.
  Doel van dit project is dit thema te onderzoeken, te bestuderen, te belezen, etc. en uiteraard individueel plantaardig te vertalen en vorm te geven.

  Het project is van start gegaan met een museumbezoek en zal eindigen met een expositie van de ontstane plantaardige objecten. Het project zal eindigen op 13, 14 en 15 maart 2015. De expositie zal plaatsvinden te Malle/St.Martinuspastorij.
  Tussen maart 2014 en maart 2015 krijgen de deelnemers de kans om hun werk te exposeren tijdens pop-up art exposities.

+Nieuws

  KISSING LIPS

  DIA-LOGICA heeft het unieke project met als thema ‘Kissing Lips’ onder haar koepel. Ikzelf ben hierbij de creatieve plantaardige coach. Het project is van start gegaan met een museumbezoek en zal eindigen met een expositie van de ontstane plantaardige objecten. Het project zal eindigen op 13, 14 en 15 maart 2015. De expositie zal plaatsvinden in de St.Martinus pastorij in Malle. Tussen maart 2014 en maart 2015  krijgen de deelnemers de kans om hun werk te exposeren tijdens pop-up art exposities.

  Op 14,15 en 16 maart 2014 zullen zij aan het werk zijn in de St. Petrus en Paulus kerk te Pulle. Zij zullen ‘real life, at the moment’ mandala’s maken. Mandala, wat cirkel betekent, is een term uit het Tibetaans boeddhisme voor plan, kaart of geometrisch patroon. Vaak dienen zij als meditatievoorwerp. Bij het maken van een mandala wordt gewerkt binnen de ruimte van de cirkel, vanuit of naar de kern. De plantaardige materialen die we hier gebruiken voor de mandala(’s), hebben elk hun eigen energie, bewegingen, vormen en kleuren. De deelnemers zullen zich laten inspireren door de materialen en streven naar evenwicht. Aan het einde van de expositie zullen deze mandala’s ceremonieel vernietigd worden en aan de natuur teruggegeven.

  De expositie is een initiatief van Curieus Zandhoven (voorzitter Kurt van Tendeloo) DIA-LOGICA, CLAUDINE MERCKAERT, SUZANNE COUBOIN en FRANCOISE LASTERS stellen tentoon op deze kunsttentoonstelling.
  U bent van harte welkom.

  Openingsuren:
  Vrijdag: 16.00h tot 18.00h
  Zaterdag: 12.00h tot 21.00h (nocturne met feeërieke verlichting van de kerk)
  Zondag: 12.00h tot 18.00h